Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek stellen we met u een programma van eisen op. Wij komen graag bij u thuis of op kantoor om uw huidige woning of werkplek te bekijken. In het gesprek bespreken we uw verwachtingen en wensen ten aanzien van het interieur en het beschikbare budget waarmee deze wensen gerealiseerd dienen te worden.

 

Offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een offerte met de voorgestelde werkzaamheden en een inschatting van het aantal benodigde uren. De offerte is opgebouwd uit verschillende fases en werkzaamheden, zodat u kunt beslissen welke fases u wel of niet door Cómodo wilt laten uitvoeren. Zodra u akkoord gaat met de werkzaamheden en prijzen, gaan wij voor u aan de slag.

 

Ontwerpfase

Cómodo werkt een eerste voorstel uit. Afhankelijk van de situatie en het programma van eisen kan dit eerste voorstel bestaan uit:

· een indelingstekening op schaal (huidig en nieuw)

· een omschrijving van de voorgestelde situatie in tekst

· een presentatie van de voorgestelde situatie ondersteund door 3D 
  visuals en voorbeeldfoto’s

· een verlichtingsplan (tekst)

· kleurenplan (2D schets en uitleg)

· moodboard
 

Meubelpresentatie en maatwerk

Zodra met u overeenstemming is bereikt over het ontwerp, wordt dit verder uitgewerkt.
In het ontwerp wordt uitgegaan van meubilair in een bepaalde stijl en uitvoering. In de meubelpresentatie wordt dit concreet gemaakt met een aantal opties en merken die bij de voorgestelde sfeer passen, inclusief prijzen, materiaalkeuzes en stof.

Als er in het ontwerp maatwerkmeubilair is ingetekend, dan wordt dit verder in detail uitgewerkt met materiaalkeuze en exacte maatvoering en prijzen. 

 

Begeleiding en oplevering

Cómodo kan u voor de verdere begeleiding en oplevering van het project op verschillende manieren van dienst zijn:

 

Cómodo levert u het ontwerp en geeft u vanaf de zijlijn tussentijds advies tot en met de oplevering. De selectie van leveranciers, aankopen van materialen etc. doet u zelf.

 

OF:

Cómodo begeleidt uw project van begin tot eind, selecteert leveranciers, vraagt prijzen aan en vergelijkt deze, neemt de onderaannemers aan en staat garant voor de eindoplevering.

 

Ook een combinatie is denkbaar. Alles is bespreekbaar!

Stalen monsters tekening potlood